Aywas

Är ytterligare en sån där trist sida där de vill att man ska vara minst 13år för att vara med. Och redan vid registreringen står det att man ska vara beredd på att sidan mer är tonårsinriktad än barninriktad. Det är en sida som det inte bara är att bli medlem på och logga in direkt. De sitter och godkänner alla medlemmar först innan de ger en sitt lösenord. (Man ska skriva varför man vill bli medlem). Förvånande nog blev jag godkänd!

På väldigt många sätt och vis påminner den här sidan om det senast testade spelet Fauna. Fast Fauna är nog egentligen bättre för alla. Men ja... På Anways får man dock en avatar (som är som en klippdocka) man kan spela spel och köpa kläder till sin avatar. För att skaffa sig ett djur är det lättast att gå till adoptionsrummet, man får adoptera ett nytt djur var 24:e timme.

Får du fatt i lite pengar kan du gå till shops och leta upp affären Sexy Lingerie Store för att köpa kläder där, det finns fler affärer som säljer kläder men de är billigast (och snyggast typ). Man kan pruta priset lite affärsinnehavaren säger själv till om den inte godtar priset.  Ett annat sätt att skaffa ett djur på är att leta upp affären Little Pet Shop of Horrors men de djuren kostar förstås en hel massa mer än adoptionsdjuren. När du har ett djur ska du också mata det, köpa mat det kan man göra i affären Tasty Ay Foods också här kan man pruta men det är knappt lönt för maten är rätt billig.

Aywas är också ett spel där man kan avla, antingen mellan olika typer inom samma art eller göra hybrider med andra arter i spelet. Grafiken i hela spelet är faktiskt väldigt fin så djuren man har är grymt snygga (även avkommorna när man avlar blir snygga).

http://www.aywas.com

Kommentarer
Peter säger:

Du borde testa de nya svenska spelet www.bombwar.com, faktiskt riktigt roligt.

2010-10-19 | 13:49:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback