Ettapets

Ännu ett spel som verkar vara ungefär som neopets. Man blir medlem och behöver inte aktivera medlemsskapet nämnvärt för att slungas in i spelets värld. Man får göra någon form av test antagligen ett personlighet test genom att klicka på lite olika bilder som kommer fram (meningslöst? XD) sen får man skapa sig ett nytt djur. Djurarterna på sidan är inte många men fy sjutton vilka söta bilder de har! Allt eftersom ens djur växer upp skiftar dem bilder. Från bebis till tonåring och sen vuxen. Men alla bilderna är mer välgjorda än på de flesta andra spel som existerar. Minus poäng får spelet för att man inte kan komma in på sin egen sida (det verkar som om sidan inte existerar öht) men det kan också bara vara tillfälligt. Man tjänar pengar på att spela spel, men de flesta av spelets egna spel är ganska svåra att spela (dvs man fattar 0 av dem).

Adress: www.ettapets.com

Tails of Service

Ett hundspel med ungefär samma grundprincip som alla andra amerikanska hundspel. Man kan avla, tävla och ha sig. Sidan är uppbyggd på samma sätt som alla andra amerikanska djurspel ex. Houndism, vilket jag anser vara tråkigt i längden. Men för de som aldrig har spelat sådana spel är det svinigt roligt när man kommer in i det x)

Tails of Service verkar vara ett spel om service hundar. Typ polishundar, ledarhundar och sådant. Därför har de inte alla raser som man skulle vilja ha (dock är många av raserna som de ändå har inga riktiga service hundar ...). Foton är typ förbjudet på sidan utan alla bilder ska vara ritade (och förmodligen ska de vara ritade av medlemmarna själva). Vad som skiljer Tails of Service från andra tråkiga amerikanska hundspel är att hundarna har egna gener. Eller alltså spelet kör med genetik vilket är väldigt ovanligt att spel gör. Men det är ett STORT plus i kanten för de få som har genetik i spelet.


Adress: www.tailsofservice.com

Ichumon

Ichumon påminner mycket om, och grundprincipen är antagligen den samma - Neopets. Man kan adoptera ett djur eller skapa ett från början. Djuren kläcks ur ägg (oavsett om det är ett däggdjur eller övrigt djur). Det finns inte så många arter att välja bland men de är väldigt fina de som finns. Mer ansträngning som lagts på varje bild än de på neopets. Spelen på sidan är svåra eller krångliga. Vilket nog gör det svårt för nybörjare (som jag xD) att ta sig in i spelet. Ett spel som man kan utforska när man har tråkigt xD

Adress: http://www.ichumon.com