Dogzer

Gillar du howrse men hästar är inte din grej riktigt? Dogzer är en kopia av Howrse men med hundar! När man reggar skapar man även sin första hund. Det finns olika raser att välja på och man kan välja färg och kön på sin valp (och namn förstås). Sen får man precis som på howrse göra ett "foal program" fast på sin valp. Sköta om den - få bonus/pengar/poäng för skötseln och sen byta dag. Det finns fler raser inne i spelet än utanför men alla raser som finns irl lär inte läggas till Dogzer (det finns ju över 400st såatteee)... 

Liksom howrse så går det att avla, tävla och hålla på. Men Dogzer verkar vara en mer social sida. Det finns tex (flash)spel man kan spela och i forumen får man faktiskt skriva saker även om man inte behöver hjälp. Men sidan är ganska förvirrande och allt är på engelska (fast finns andra språkversioner med, men ingen på svenska).

http://www.dogzer.us


Kitten Tracks

http://www.kittentracks.com

Mailadressen man reggar med blir ens inloggningsnamn, du kan ju använda en mail som typ inte är din (ex. mailinator) men tänk då på att andra kan komma åt din medlemssida. När du är inne och medlemssidan är aktiverad och allt det så klicka på Goals, man får spelpengar av att göra olika uppdrag som står skrivna på den sidan. Det kan vara så enkla saker som att logga in varje dag. Spelet är ganska rörigt och verkar lägga ner mycket fokus på att medlemmarna ska betala för att vara medlemmar. Man får 150 när man börjar spela, men en katt kostar 100 och så ska man ha mat och grejer till den. Men man får pengar när man loggar in i spelet (per dag) och tjänar man aktivitets poäng på sidan så kan man byta dessa mot pengar. Man kan också köpa en katt för 35 i något de kallar för Feline Friendship (typ omplaceringshem). Det är bättre att köpa lite dyrare prylar till katten än att snåla för typ den billiga maten mättar inte lika mycket som den dyra och då behöver man bara köpa mer mat för att mätta katten än man tänkt från början. Överlag verkar det vara en rätt bra sida att ha som tidsfördriv, en stor fördel med spelet är att man kan skaffa en uppgraderad account utan att behöva betala IRL pengar på det!