Jurassic Jungle

För mig som är totalt livrädd för dinosaurier är detta kanske inte det mest idialiska spelet. Dessutom är jag inte så jätte förtjust i MMORG spel som detta nu är men får väl göra det bästa av det hela. Man reggar sig, ens spel figur är en människa. Man kan välja mellan olika typer (race), det står ingen riktig beskrivning om vad dessa raser är eller gör för något. Man går runt i djungeln och utför mindre uppdrag, hittar pengar och fightas mot ödlor och andra "spännande" djur av olika slag. Vinner man en fight får man erfarenhetspoäng, och ju mer poäng man har desto starkare blir man. Desto starkare man är desto större djur kan man rå på, och vinner man en fight med ett stort djur får man mer pengar än vad man får när man vinner mot ett mindre djur. Kan vara ett kul spel som tidsfördriv.

http://www.jurassicjungle.com

Willow Grove

http://www.mysticalwillowgrove.com

Det finns inte så många djur att välja bland, men de som finns är söta <3 Liksom i Neopets kan man hitta gömda avatarer om man klickar runt i spelet. Det ÄR ett litet spel, väldigt litet eller också väldigt nytt. När man ska spela spel blir man skickad till en helt ny sida som inte verkar ha något alls att göra med originalsidan. Finns väl egentligen inte så mycket mer att säga om sidan än såhär..

Runic Pets

http://www.runicpets.com

Oh klassiker! Ännu en NP kopia och dessutom dåligt gjord. Grafiken hänger inte riktigt med när man uppdaterar sidan. Stort minus. Okej antal djurarter att adoptera, de är snygga men har väldigt lite variation. Sidan är väldigt ofullständig, man kan ibland komma in på sidor det inte var tänkt att man skulle komma in på, som exempelvis spelets webhotell. Det finns just nu två spel på sidan - bara ett av dem fungerar. Inget spel jag rekommenderar att man ska spela. Ägarna borde ha gjort klart spelet innan de la ut det på internet.

MrTiki

http://mrtiki.com

100% ig Neopet kopia. Förstås annorlundare på sitt sätt men endå samma grundprincip. Man registrerar sig, får välja ett djur. Det finns en värld man kan "gå" runt i och upptäcka saker i. Liksom andra spel i samma kategori kan man spela spel för att tjäna pengar. Denna sidan har lite annorlundare spel än sådana här sidor brukar ha, så lite plus på det. Överlag är sidan ett bra tidsfördriv, men det är kanske inte något som man blir fast i. Om man klickar runt i spelet kan man ibland hitta saker som kan vara användbara för sitt spelande. Det är fördelaktigt om man har flash installerat på sin dator, eftersom att typ halva sidan är "flashig".


Mitt djur i spelet

GoSuperModel

Är visserligen inte så mycket till spel. Ungefär som stallet.se, 50% spel, 50% community. När man reggar sig får man skapa sin egna modell eller välja en modell som redan finns färdig gjord. Sen är det bara att börja spela. Om jag förstår saken rätt kan man spela spel på sidan för att få pengar att köpa saker för. Men spelen är inte så lätta att vinna.

Om man tycker att stallet.se kostar mycket att ha guldmedlemsskap på, då är detta en mardröm för dig. För 25kr får du bara EN veckas "guldmedlemskap" på stallet.se får man väl åtminstone en månad för den summan pengar. Det är ganska roligt att bläddra igenom sidans klädförråd men sen finns inte mycket kvar att göra. Perfekt tidsfördriv med andra ord.

http://se.gosupermodel.com