Spiffy Horse

http://spiffyhorse.com

Mina förhoppningar på det här spelet var höga, men nu när jag testade det sänktes förhoppningarna. Spelet är exakt så som horseland var för 4-5-6 år sedan. Då var HL i och för sig ganska hyfsat kul. Detta spel har dock något som inte HL hade då och inte nu heller. Gener. Man kan korsa två hästar av olika ras och få en helt annan ras på fölet. Hästarna har också gener för färger så att de kan få alla möjliga roliga färger och teckningar. Däremot verkar sidan inte själv ha bilder som man kan använda till hästarna. Lite minus där eftersom det innebär att sidan är fylld av stulna bilder. Men ingen tvingar en ju att ha bilder på hästarna så..


To Live Happily

http://www.tolivehappily.com

RPG spel tror jag, lite sött, man får en karaktär så ska man ta hand om den. Klassiskt men ändå lätt spelat kräver daglig inloggning om man vill komma någon vart i spelet. Men tycker man sådana spel är kul så är det kanske något att satsa på :P

Warfactions

http://www.warfactions.com/

Helt ny sida, under 1000 medlemmar alt. väldigt inaktiv halvdan ganska amatörmässig layout och övrig grafik. Finns inte många djur att välja bland (ett). För övrigt ska man slåss mot andra medlemmar i spelet.. Och ehm, well det är väl en väldigt dålig kopia av neopets helt enkelt.

Seafight

http://www.seafight.se

Helt uppenbart (när man kollar på layouten) så är det ett spel som handlar om sjörövare, så kanske det är något för fan av Pirates of Caribean eller vad den nu heter. Det är förmodligen ett RPG, är ännu inte säker på om det är fullproppat med betaltjänster eller ej, men om inte så verkar sidan rättså lovande. För att spela detta måste man nog ha ett bra grafikkort och flash installerat på sin dator. Då delar av spelet är som ett flashsspel. Man seglar omkring tillsammans med andra skepp i första banan och dräper monster i vattnet och får pengar för det. Med pengarna kan man rusta upp sin båt till det yttersta. Man får uppdrag att klara av innan man kan gå upp i level. Tycker spelet har potensial att vara kul men personligen har jag inte tid att spela sådana här spel.

Horse Nation

http://www.horse-nation.nl

Stallet.se vs holland blev ingen bra kombination. Någon i Holland beslutade sig för att göra något eget och detta är resultatet. Jag kan ingen holländska alls, så denna "recenssionen" kommer nog inte bli så bra... Layoutmässigt är sidan ungefär som howrse, mer ombonad än stallet.se, kanske med liten påminnelse om hipponized men väldigt liden liknelse av vad jag kan se hittills. Sidan verkar inte ha några regler om upphovsrätt på bilderna (inte för att stallet.se direkt har några heller) men denna sidan döljer nog många stulna bilder. Och ehm. Jag får inte grepp om sidan, allt står på holländska (föga förvånande xD). Av allt att dömma går det att avla i spelet. Men hur man skaffar sig hästar och sånt är för mig en gåta (vet inte hur jag fick min egen xD).

Mweor

http://mweor.com/


Ett spel för kattälskare, kattspel råkar man väldigt sällan på. Fast just detta spelet gör mig besviken. Det testades kanske inte under bästa förhållandena så betyget kan bero på det. Men jag förstår själv inte meningen med spelet riktigt. För övrigt är det ganska välgjort med söt grafik. Avla ser man i alla fall ut att kunna göra, alltid något.

Leviathan Myth

http://www.leviathan-myth.com


Uppskattar du drakar och andra mythologiska djur? Då är detta kanske spelet för dig. Det finns fyra typer av drakar som man kan få ägg ifrån. Earth/Jord, Water/Vatten, Fire/Eld och Metal/Metall. Man köper äggen för 5000 i spelet, man måste därefter ta hand om ägget i ungefär en vecka genom att värma det, vända det och ta hand om det på andra sätt (enkelt). Av allt att dömma kan man även föda upp egna drakar eftersom man kan kolla vilka gener drakarna har. Generna avgör ju sedan vilken färg som draken kommer få när den kläcks. I övrigt påminner spelet lite om neopets i sitt upplägg. Fast detta är klart bättre, i alla fall ur min synvinkel.

Enligt de i forumet på spelet så kan man avla fram olika färger och egenskaper på sina drakar. Fast spelet verkar ganska medlemsfattigt så det kanske är lite segt.

Mondo Zoo

http://Ogiltig.mondozoo.com

Det är mer ett kul tidsfördriv framför ett spel. På 20 min har man gjort så mycket man kan göra i spelet och sen tar det slut för sen måste man betala för att få mer pengar. Eventuellt så får man pengar av folk som besöker ens zoo men jag vet inte om det är så.

I alla fall så handlar det som sagt om att bygga ett zoo, man får några miljoner kronor och sen uppgifter som man ska lyckas fullfölja för att levla upp i spelet. Som sagt mer ett tidsfördriv framför något att spela i tid och otid tills fingrarna ramlar av.