Fauna

Liksom alla andra spel som jag (och mina kumpaner XD) testar så är det här gratis. Och liksom många andra av spelen så handlar det om djur.

Direkt när man loggat in på Fauna så får man instruktioner om vad man bör göra. Och först upp i listan är att skaffa sig ett djur. Följer man bara länken kommer man till det perfekta stället att hämta upp sitt första djur på. Det finns kanske inte jättemånga olika sorter att välja bland, men alla är jättesöta. Man får bestämma namn, kön och färg på djuret när man valt vilken sort man ska ha. Välj ett namn som du tror att inget annat djur i spelet har (namnen måste vara unika). När djuret är skapat trycker du dig in på dess sida och letar upp en länk där det står "Make ***** your active pet" (eller liknande). Gör du rätt hamnar djuet på layouten och är med dig hela tiden när du tuffar omkring på sidan.

Sen kan det nog vara dags att fixa en bank account på Funstuff > Bank, skapa ett konto där så kan du ha pengara där i säkert förvar. Liksom på som så många andra sidor så får man ränta på pengarna om de ligger på banken (dvs man får mer pengar utan att göra något). Under samma flik finns Games, spel alltså som man kan spela och tjäna mer pengar. Spelet "Animal Anagram" är väl värt att spela eftersom man kan få väldigt mycket pengar om man svarar fort. Som hjälpmedel kan man använda denna sidan (utanför spelet).

Under fliken Explore finns två världar (eller platser är nog mer korrekt). I platsen underst "Wachu Island" kan man plocka bär i "Berry Picking" 5 gånger per dag (typ 5 direkt och 5 nästa dag). Nästa steg är att gå till Battle > Training. Det kostar lite men har du spelat spelen så har du förmodligen så det räcker för några egenskaper. När djuret blivit tränat kan du gå till Battle Arena och utmana den motståndaren med level närmast 1 (som ditt djur har). Om fighten vinns så får ditt egna djur högre level än innan.

En sak som nog inte har kommit till spelet ännu men som verkar vara på väg att byggas är en avelsfunktion. Där det verkar som om man kommer kunna blandrasavla med olika sorters djur för att få fram en helt ny "art". Om det är på det sättet höjs spelets rolighetsfaktor väldigt mycket. Även om det redan nu är välgjort och bra.

http://www.faunapetgame.com

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback