Equiverse

Detta spel är som en exakt kopia av horseland.com fast denna sidan har helt annan (hemtrevligare) layout och medlemsantalet är lägre än på horseland. Det svåraste i början av spelet är att hitta ett stall att stalla upp sin häst i. För att få tävla hästen måste den nämligen blivit flyttad från grundstallet. Detta spel är förmodligen ganska lättspelat. Om man som jag, är photoshop fantast och vill förundras över andras bilder så är denna (och horseland) utmärkta sidor att hitta bilder och drägla lite på dem [men observera upphovsrätten, det är inte tillåtet att snatta bilder ens på nätet].

Adress: http://www.equiverse.org/

Heroville

Alldeles för stark layout för mina ögon x.x Men den är fin iaf. Finare än många andra. När man registrerar sig får man välja en "avatar", dock har de alldeles för många att välja bland. Denna avatar blir din "gubbe" i spelet (kanske går att ändra, vet inte).. Spelet verkar gå ut på att man ska kämpa mot andra medlemmar och kanske även spelets egna bråkstakar. Man kan "tjäna" egenskapspoäng [tror jag] och dessa kan man använda för att bättra på sin styrka, smidighet, tursamhet osv.

Adress: http://www.heroville.com/

Gods Apprentices

Ett spel där du kan leka gud. Skapa din egen planet och skapa liv på den. Ja, det är något sådant i alla fall. Spelet finns på engelska, dock är denna genomsyrad av spanska(?) fraser. Livet på planeten är bara mineraler, plankton och sådana saker i början. Sen får man klona och mutera fram nytt liv. Layout och grafik är ful och hela sidan känns rörig. Men jag är helt övertygad om att man kan ha svinkul på sidan om man är riktigt dryg själv och inte har något annat att göra..

Adress: http://www.godsapprentices.com/