Pine Ridge Herdings

http://www.pineridgeherding.com/
 
PRH är ett vallhundsspel, det finns ett fåtal raser inlagda (i nuläget?), en av de är dock Västgötaspets (Swedish Vallhund) om man diggar inhemska raser... Utöver det går registreringen snabbt, man måste inte fylla i referering, vill man hjälpa nån random medlem kan man ju fylla i vilken sifferkombination som helst under 2705 (finns i skrivande stund inte över den siffran i medlemmar men det ändras ju givetvis för varje ny medlem).

Man får 50000 spelpengar när man blivit medlem. Väl inloggad kan man trycka på tex Home och få då upp en bild på hela ens gårdsplan. Trycker man på Dog House får man upp sin kennel sida, men tydligen får man 2 gratis hundar av rasen som man valde som favorit när man registrerade sig. De är en hane och en tik som båda är 10 (dagar?) gamla på Level 1. För att kunna sköta om hundarna måste man ha tillbehör till dem. Dessa går att köpa om man trycker på "Mayberry" därefter trycker man på huset där det står "PET".

Varje hund behöver 2 skålar, 1 leksak, 1 kamm och var sin "Puppyharness" och var sin "Retractable Leash". De köpta sakerna hamnar i ett förråd - Inventory. Detta hittar du genom att trycka på vad som ser ut som en hasselnöt under tassavtrycket under Help. För att kunna sköta om hundarna måste sakerna vara inlagda på saga hundar. Sen är det bra om de vaccineras och avmaskas. Det gör hos veterinären i Mayberry > VET. Matningen av hundarna i spelet tycks strula, men det är inte otänkbart att man kan fråga nån annan medlem om de har mat i lager.

Banken i spelet är ganska intressant. Om man väljer att sätta in pengar (depostit) så bör man lägga in hela summan man har i handen. Eftersom man då får pengar av banken. Man kan ta ut de direkt efter (withdraw). Spelet är inte bara ett hundspel, eftersom det är ett vallningsspel finns det givetvis(?) djur att valla. Kor, får/getter, ankor dessa ska ha skötsel de med. Men sidan har en helt okej guide för allting, som finns under Help.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback