Pony

För några månader sedan provad jag ett annat spel som också hette pony. Men detta är ett annat och jag hoppas detta är bättre. Man får $25000 när man börjar. Sidan är halvsnygg och lättnavigerad. I "My Stable" fliken kan man döpa sitt stall och användare. Man får också en gratis affär som man också kan döpa på samma ställe. Om du trycker på "Avenue" och sen på Bank > Collect Money så får man $3000 (och så mycket får man förmodligen hämta ut varje vecka).

Ska du köpa en häst gör så här Avenue > Breeder, en häst kostar $2000 och du får välja ras, kön, namn och färg. Det går också att adoptera en häst från Avenue > Rescue Agency (gult hus) de hästarna kostar $500. När man väl köpt hästen hamnar den i My Stable > My Stable. Klicka på din hästs namn så kommer du till dess sida. Den har automatiskt fått en bild som visar ras och färg. Det finns två knappar på hästens sida. Den ena är vid Hunder och den andra Thirst. Klicka två gånger på båda tills det blir 100% i staplarna.

För att hästarna ska vara i topp trim måste de få ett besök hos veterinären. Det kostar bara $15 per besök oavsett hur hälsan hos hästen är. Veterinären finns på Avenue > Vet och sen ska hästen till Farrier (hovslagare). Det kostar också bara $15 per häst. Alla hästar mellan 10-90 dagar kan avlas med och fölen mellan två hästar får en färg som de hade fått i verkligheten om två hästar av de färgerna betäcktes med varandra. Men har man hästar som är tävlade med mycket får man avkommor som mycket bättre än föräldrarna så det skadar inte att vänta lite innan man avlar. Fölet föds direkt och är redan 1 dag gammal.Kommentarer
Linda säger:

Länk? ;P

2010-10-14 | 21:20:08
Ogiltig säger:

Bilden fungerar som länk

2011-02-22 | 03:12:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback