Free Farm Game

Detta spel kan tyckas som tråkigt spel. Men det är nog för att det går så pass långsamt. Varje dag i spelet är en turn. Jag vet inte riktigt hur många turns det går på i spelet ett år. Men man ser tydligt månadsskiftningar och sådant. När jag började spela spelet var det vinter, vissa turns snöade det andra låg det snö på "spelplan". Men sen kom våren, som var regnig och sen kom sommaren som var solig och grön. Nu börjar det snart bli höst (september) och jag har spelat spelet kanske 2 månader. Det är egentligen bara att logga in i spelet en gång per dag och göra vad man ska göra och sen logga in i morgon igen och göra samma sak då.

Vad gör man då? Till att börja med så matar man och ger vatten till sina höns (som man får gratis). Man måste ge de vatten annars så dör de efter 3 dagar / turns utan. Om vädret tillåter kan man släppa ut djuren så de får beta/sprätta i utanför sitt hus, då slipper man mata de på samma gång. Utöver djuren så kan man plöja jorden och så frön som sen växer upp och kan skördas. Det tar några turns för fröna att bli skördningsbara. Undertiden kan man se till att göda skörden med gödsel som man kan få från hönshuset om man städar sällan där. Och så bör man vattna skörden också varje gång det är möjligt att göra det.

Sist men inte minst kan man gå runt i området och plocka saker man hittar; Hö, örter, svamp och ved. Man kan använda de sakerna eller sälja och få in lite pengar. Man kan också gå till floden och fiska. Men allt man gör tar på krafterna så man ska göra det som ska prioriteras först. För man får bara mer kraft när en ny turn är kommen. Hur mycket saker man har i sitt förråd visas i rött i ena hörnet. Blir det för mycket gör man rätt i att sälja av lite så man får plats med mer.

http://www.freefarmgame.co.uk

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback