Popomundo

Detta är ett spel som jag har fattat väldigt mycket tycke för. Det är ett musikspel där man ska bli så känd som möjligt, det är ett strategispel men dock väldigt kul. Man registrerar sig och får välja en person ur en lista, personen blir ens nya jag på sidan. Beroende på vilket land man väljer som hemland så varierar namnen man har att välja mellan. Sidans hjälpsidor är väldigt väldetaljerade så på den fronten får spelet högsta betyg. Som ny i spelet får du hjälp av din mamma, alltså din mamma i spelet. Hon ger dig uppdrag som du ska slutföra och på så sätt lär du dig spela spelet.

Alla personer i spelet, förutom kanske mamma, är riktiga människor som styr. Men man behöver dock inte vara rädd för att stöta ihop med någon som inte talar samma språk som en själv (eller jo föresten, på forummet men där är det engelska som gäller), för spelet "översätter" det man säger eller gör till främlingar. Varje dag de tre första veckorna i spelet får man nybörjarpoäng, dessa kan man använda för att förbättra sina egenskaper, fördelaktigt så att man kan bli en kändis i spelet. Ett annat "kul" moment i spelet, det beror lite på vad man tycker är kul, är att tjejerna kan bli gravida och få barn som de får föda upp tills den dag ungen är 20 (eller lämna över vårdnaden till pappan).

Jag rekomenderar detta spel till de flesta, men det är ganska komplicerat spelmässigt sett. Och visserligen kan man läsa sig till det mesta men det är väldigt mycket att läsa så det lämpar sig kanske inte till de allra minsta.


Adress: http://www.popomundo.com

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback