Fuskare

Fuskare i tävlingarna på stallet.se är något som helt klart inte uppskattas av andra medlemmar. Det har framkommit att veckans 1:a i stalltoppen, Iswind har fått pokalen genom att skicka runt "Hej vilket fint stall! Om jag röstar på dig så kan väl du rösta på mig?" mejl. Dvs fusk. Sådant får folk att vilja lyncha det fuskande stallet. Och det tycker jag faktiskt att folk ska få rätt att göra. För fusk är I-N-T-E acceptabelt.

Vad de som fick detta mejl skulle ha gjort var inte att gå in i stallet och rösta på det. Inte heller att avfärda det. Utan vad de borde ha gjort var att anmäla det till supporten. Fast vid närmare eftertanke... Hade det verkligen fungerat? Kanske... Kanske inte... Det lär vi aldrig få veta.

Stalltoppen ska vara rättvis. De stall som kämpar för att få snygga, personliga stall, som är aktiva på sina stall och gärna de som inte gör allt för att bli kända- stall är de som verkligen förtjänar pokal. Man kan få behöva kämpa i flera år. Men vad gör det? Varför stressa? Många stall utan pokal är kändare med de som har pokal. Hur många kommer komma ihåg Iswind om två månader? Förmodligen ingen. Hur många kommer ihåg Look? Murgarden? Askmoln? Moorwood? Rosa_Pollen? Entire? osv. osv. Väldigt väldigt många fler i alla fall.

Ny ritskola

Nu har vi slagit våra kloka huvuden ihop. Eller snarare Talent har det. Som är den som har hand om ritskolan på Ogiltig. Nu har hon i alla fall gjort om hela ritskolan från början och gör den nya på ett bättre sätt än det förra sättet. Och nu är det inte bara om hur man gör själva utkanten av hästen i 20 olika steg för steg bilder. Denna gången går det snabbare och nu får man veta hur man färlägger bilderna bäst.

Det planeras även komma liknande ritskolor för hundar och kanske katter. Då med olika utseenden på kropparna och sen pälsstrukturer var för sig. Så man kan kombinera hur man vill ha det. Resultatet av häst ritar guiden finner du på hästen Strangler (id: 4218786) i stallet Talent.

RSS 2.0