Stallet.se gör om sig ännu mer

För nu kan vi odla! Många är sura och griniga över den kommande förändringen. Men kommer ni (gamla) medlemmar inte ihåg när vi gick från den första stallet.se versionen till den vi är på nu? Det var först då man kunde göra designer, tävla i stalltoppen och så småningom lägga in egna stallplaner. Det gick inte att avla och det fanns bara rollspel i gnägg (nu finns det inte bara en utan två rollspelsfunktioner). Ärligt talat kan vi inte veta om det här nya kommer vara till det bättre eller sämre ännu. Vi får se hur det blir i framtiden!

Många oroar sig för att deras stall kommer gå i konkurs nur när man måste kämpa lite extra för att hålla i gång sitt stall. Lär er att prioritera stallpengarna bättre! Chansen att vinna eller placera sig i utställningen är 3 på typ 1500 som det är nu. Att lägga sina ihopskrammlade pengar på utställningen är nog inte den bästa idén för chansen att vinna är väldigt liten!

Men nu mer om odlingen! ALLA medlemmar får en bit gratismark att börja odla på. Om de vill köpa mer så går det alldeles utmärkt! Men det kostar mer och mer för varje bit mark man köper. Men det är inget man måste göra!
gratismark

Därefter kollar man sitt foderlager, alla medlemmar får gratisfrön att börja sin odling med! Och om man tar hand om sin odling så får man gratisfrön när man skördar!
gratisfrö
(man får 10kg Gräs/hö frön)

Guldmedlemmar kan köpa de fröna som har stjärnor brevid namnet. Men det kostar mer. Fördelen med de fröna är att det ger högre hälsa till hästarna.

När man skördat så samlas fodret i foderlagret (och gratisfrön i frölagret).
foderlager

Om man inte själv kan ta hand om sin odling kan man ju skaffa en delägare (genom delägarfunktionen!!!) som fixar odlingen åt en. När odlingen vill ha skötsel lyser den rosa traktorn nere i hörnet, precis som vanligt när något händer på sidan!

Så här ser det ut när odlingen vill någonting!
vatten

Sätter man musen på den odlingsrutan kommer denna rutan upp:
vatten2
Tryck på den rosa knappen så vattnas odlingen automatiskt.Odlingsfunktionen är dessutom inte helt klar! Det kommer mera. Men stallet.se har släppt den i förtid så att man ska kunna odla upp ett litet lager foder åt sina hästar så att de inte ska svälta i första början :P

RSS 2.0