Horse Tycoon International

Spelet liknar Horse Nation layout mässigt. Men HTI (som jag nog ska förkorta spelets namn med) är på engelska. Även om möjligheten för holländska, norska och spanska finns i detta spel.

När man loggar in för första gången får man ett mejl från skaparen där det står att man ska kolla sidan med Goal (dvs sidan med Mål) för att börja spelet lättare. Man ska tex köpa en häst för att uppnå ett av målen. När ett mål är färdigt får man pengar för det. Att köpa hästar är dyrt så för att få pengar måste man jobba. Man kan jobba på tre ställen samtidigt. Det går X antal sekunder att utföra ett arbete sen får man lite lön. När man har blivit bättre på sitt arbete får man fler arbetsuppgifter och förmodligen mer i lön. Det verkar vara ett långsamt spel men inte så långsamt som ex. Moutonking eller Human Age. Tycker man om forum och hästar (och kan en gnutta engelska) är den här sidan verkligen något för dig!

Adress: http://www.horsetycoon.com/


Kommentarer
Anonym säger:

Hej, jag har ett tips på ett spel som heter howrse, vet inte om du har testat det men det är faktiskt bra gjort, även om jag fortfarande inte riktigt fattar vad man ska göra :P men prova howrse.com :)

2010-02-09 | 14:57:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback