Virturatz

www.virturatz.com
Enkel registrering - man verkar inte få bekräftelse mail, det är bara att logga in.

Man får $2000 i handen när man startar sin medlemssida. Därefter måste man köpa burar. Honor och hanar försig, varje bur kostar $200, för att avla ska man köpa en särskild uppfödningsbur. Råttor finns att köpa i djuraffären för $25/styck, man kan även köpa av andra användare samt i räddnings centret (men dessa verkar alltid vara sjuka). Man matar de via sin bur, maten köper man via buren, inte i någon av djuraffärerna. Varje ny dag man loggar in får man hämta ut $100 på banken, och om man lägger merparten av sina pengar på banken så kan man hämta ut ränta på pengarna, räntan ökar ju mer pengar du har på banken.

Varje bur rymmer 5 råttor totalt, om man inte uppgraderar buren (vilket är möjligt men det kostar). För att köpa ny bur går man till sitt Rattery. Spelet är tydligen australiskt så är man kunnig på råttor känner man sig nog lite förvirrad av namnen på teckningar och färger. Man kan tävla med råttorna men de har induviduella klasser som står på deras egna sidor.

Åldern i spelet är ganska snabbt progressiv, jag har inte helt klart för mig hur snabbt det går men det verkar som att de åldras 2 veckor på en riktig dag. Det finns lite olika spel att spela i spelet för att få in lite pengar och föremål till råttorna. Man kan även delta i en uppfödnings utmaning där man får i uppdrag att föda upp en råtta med en specifik färg och kön, när man lyckats med detta får man pengar beroende på hur bra råttan är i temperament. Glömmer man bort att mata hela buren (fylla på buren behöver man bara göra några få gånger i veckan) så svälter råttorna snabbt ihjäl eller drabbas av sjukdomar.

Spelet verkar vara i BETA, dvs de arbetar fortfarande på det. Råttorna har bilder fast just nu kanske inte 100% rätt utseende på bilderna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback