Marvelhorse

Detta är ett fantastiskt fint spel som är gratis att spela, det är ett fantasihästspel. Där alla hästar har brutalsnygga bilder. Ett spel där man kan avla och korsningsavla för att få fram raser som inte går att köpa. Dessutom får man ha så mycket som 90 hästar! Det är enkelt att tjäna pengar - räcker med att man klickar runt så kommer en 'ande' upp då och då och ger bort sjuka summor pengar. (Efter 3-4 dagars medlemskap hade jag hunnit få 1200000 XD!). Det finns olika sätt att skaffa sig en häst i spelet:
1. Klicka på World och sen på The Market och sen på General Store. Här kan du köpa två hästar per dag.
2. Klicka på World och sen på The Market och sen på Auktion House - här kan du köpa andra medlemmars hästar på auktion, alltså genom att buda högst på en häst.
3. Klicka på World och sen på Worlds under alla eller nästan alla worlds som kommer upp kan man fånga vildhästar mot en summa spelpengar. I vissa fall är det raser av hästar man varken kan köpa på The Market eller avla fram via korsningavel.
4. Du kan även hitta hästar genom att trycka på Search och sen kryssa i att du vill hitta hästar som är till salu. Där kan du även hitta hästar som är ute för avel.

Hästarna kräver ingen skötsel och man behöver inte stalla upp de någonstans heller. Man kan köpa tillbehör som man sen ger till hästarna, tillbehören gör så att hästarnas status höjs så att de blir bättre i tävling. Ju mer poäng en häst får efter att ha tävlat ju bättre avkommor kommer den att få så att tävla med hästarna lönar sig i slutänden även om det är ganska drygt att tävla. För att tävla hästarna går man till World och sen Interaction för att sen trycka på Compete. Listan över tävlingar finns i en mörkare lila ruta, klicka på en av de så kommer det stå ett nummer/siffra i stor svart och tjock text. Det är summan på vad varje klass kostar per häst att anmälas i. Enklast är att trycka på SELECT ALL. Varje tävling i den lila rutan har 20 klasser så när du tryckt på SELECT ALL och sen på Enter Class kommer 19st till klasser du gör samma sak på innan du väljer en annan tävling. Så ja det är drygt. Men när sen hästarna vinner massa poäng och man kanske får bästa hästen på hela sidan som alla vill avla med så är det ju värt det i slutänden.

http://www.marvelhorse.com

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback