Lucky Lapine

Äntligen har detta spel slagit upp portarna (har väntat länge på det och två till som öppnar senare). Lucky Lapine är ett kaninspel, det första riktiga kaninspelet som slår upp portarna och det är gratis att registrera sig och spela spelet! Registreringen på sidan går fort och när din sida är aktiverad så är det bara att köra igång. Spelet är engelskspråkigt så det ger bra träning om man inte är så bra på det men ändå vill köra. Kaninhonor heter doe och kaninhanar buck för så heter det på engelska x) Man får 25 spelpengar varje dag man loggar in så spelet lönar sig att logga in på om man väljer att spela det. Ännu så länge finns det bara 12 raser att välja på, men det är de vanligaste raserna ändå så det gör inte så jättemycket att det inte är massor. Raslistan är följande (med svensk översättning):

Dutch - Holländare
Dwarf Hotot - Hotot
English Angora - Angora
English Lop - Engelsk Vädur
English Spot - Engelsk Scheck
Flemish Giant - Belgisk Jätte
Holland Lop - Dvärg Vädur
Lionhead - Lejonhuvad
Mini Rex - Mini Rex
Netherland Dwarf - Hermelin
Norwegian Silverfox - Trönder (ser ut som Svensk Päls)
Standard Chinchilla - Chinchilla

Men en introduktion av hur du börjar... Man får $1000 av spelet när man börjar (i spelpengar) sen som sagt $25 för att man loggat in (och det får man varje dag man loggar in). Klickar man på Town så finns typ allt där:
General Store - tillbehör till kaninerna
Groomers - där man sköter pälsvården (men kan kan även köpa borstar själv)
Bank - säger ju sig själv
Job Center - där man skaffar ett jobb så man kan tjäna mer pengar, är man arbetslös kan man få $50 i veckan här med jobbet får man lön varje dag då man loggar in (+ de 25 som alla får för att logga in). 
Shelter - omplaceringshemmet
Coffee Shop - där ser man alla som är inloggade
Pet Store - (Djuraffär). Kan man köpa kaniner ifrån
Grocery Store - säljer lite lyxigare kaninmat
Vet - veterinärstation

Klickar man på Classifieds så kommer man till medlemmarnas egna försäljningar där kan man också köpa kanin. RFA är kaninklubben som man verkar behöva bli medlem i för att kunna tävla sina kaniner. Det kostar $100 att registrera sig och kostar det priset varannan månad men i gengäld får man tävla sina kaniner och får en stamtavla på de när man avlar fram. På Boards hittar du forumet, den sociala delen där man kan fråga om hjälp eller hitta nya vänner men läs reglerna högst upp på Boards för att inte råka göra något man inte får x)

Men för att starta på riktigt! Innan du kan köpa kanin måste du ha en 'hutch' dvs förmodligen en bur x) För att köpa detta gå till General Store i Town. När buren är köpt kan du köpa till extra saker för att lyxa till buren. När kaninen är köpt, klickar du bara på Home och sen på Hutch så hittar du den där. Alla kaniner i spelet har bilder så du behöver inte tänka på att hitta bilder till kaninerna!

Kaninen man köper kan behöva skötsel, så som mat, vatten och veterinärvård. Gå till town igen och börja köpa på dig saker som kaninen kan behöva - typ mat och vattenflaska. Sakerna du köper hamnar i den bruna väskan vid hjärtat längst upp. Kaninen behöver: En matskål, vattenflaska, sele, koppel, carrier och chew toy - vissa saker kan vara lite svåra att finna så det kan vara bra att ha alla sakerna innan man köper kaninen. Sen är det bara att mata vaccinera och tävla med kaninen (tävla gör man från dess sida) man kan även köpa treats som man kan använda för att träna kaninen med.

Man blir placerad i olika städer när man registrerar sig, det finns ett tiotal olika städer och alla städer ser ungefär likadana ut men skiljer sig lite från varandra, tex är utbudet av kaniner i djuraffären olika från stad till stad. Några städer har lite andra byggnader än andra, typ kasino, labratorium etc. Det kostar en liten slant att resa från stad till stad.

http://www.luckylapine.com

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback