Draconis Theory

Om du gillar drakar så kan detta vara något för dig. Sidan ger en ganska mysig stämning, ens medlemssida kallas för "klan" och man får ha max tre klaner per hushåll (alltså i din familj får det finnas tre konton). Verkar mest gå ut på att man ska föda upp drakar som man ska träna och tävla med mot andras drakar. Det finns fyra olika typer av drakar; Jord, Vatten, Eld och Vind. Alla fyra typer har egna bilder och så finns det flertalet olika färger som styrs av gener. Man kan skaffa drake genom att klicka på Town > Summoning Tree, men man får bara en random drake där av den art man väljer och det kön.
 
Vill man bestämma själv hur den ska se ut så är det enklare att köpa sin drake av någon annan medlem och det gör man genom att trycka på Search > Dragons man kan ställa in massor av olika saker för att hitta den rätta men enklast är det att bara ta "for sale" och "price from lowest to highest". Drakarna ska även matas, två gånger i veckan för bebisarna som ska äta höns och fem gånger i veckan för de vuxna. Man köper maten på Town > Ravensgate Farm. Om man skapat en helt ny drake kan det vara god idé att ta reda på hur bra (eller dålig) den är. Detta görs på Town > Pool Of Insight, men man får bara testa detta två gånger i veckan per medlemssida och det kostar 750 spelpengar att göra detta (men pengarna är inget bekymmer alls, i alla fall inte i början). För att tesa vilka färger ens drakar har/bär på så klickar man på Town > Laboratory, varje gentest kostar 100 spelpengar och kan göras när som helst. För att tävla med sin drake går man till dess sida, Clan > Home > Caves och sen trycker man på den drake man vill tävla med, på dess sida under bilden (en bit ner) står det "Manage Your Dragon" klicka på länken och sen på "Enter Battle". Man kan tävla med sin drake tre gånger i veckan. 

För att träna sina drakar klickar man på Clan > Sparring Arena och bara på "Submit" knappen. Avla gör man på Clan > Courting Meadow. Man kan även träna sina drakar genom att battla mot spelets monster, då kan man vinna föremål och pengar. Detta finns på Clan > Battle Ground.

http://www.draconistheory.com

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback