Wolf-haven

Är ett rollspel där man spelar varg. Man bestämmer kön och färg när man registrerar sig. Vargen ser inte mycket ut för världen men det kanske blir bättre sen. I spelet kan man röra sig runt på en bana. Men eftersom man är valp när man blir medlem kan man inte göra så mycket ännu. För att komma till banan trycker man på Map sen får man trycka runt på kartan med pilarna (mustrycka på pilarna, verkar inte gå att göra med tangentbordets pilar). På första biten i kartan står en annan varg (användarnamnet på den lyser i blått under "Enemies"). Tryck på namnet och acceptera questen. När man knappar runt där på kartan kommer det upp brevid kartan "Enemies" man kan inte battla med de än men trycker man på de (djur som man träffar på) så får man pengar.

Allt eftersom du får pengar kan du gå in på "Equipment" > DP Storage och depost pengarna (lägga undan) kan vara bra att se hur mkt pengar man kan få ihop och sådär. När man battlar ett djur (vissa smådjur kan man battla men inte alla) så trycker man på E på tangentbordet så kommer man tillbaka till kartan igen. Aja, gör man den första vargens quest får man $3000 med mera som pris. Det finns sådana vargar lite överallt i kartan som har andra uppdrag åt en. Går man mycket typ åt höger i spelet kommer man så småningom till tex ett vinterlandskap. Men där får man bara vara om man har högre level.



Ju mer man jagar ju högre level får man, fast det krävs rätt mycket jakt för att man ska gå upp i level. Försök att bara utmana möss, ekorrar, kaniner och grodor för de har en level på 1-3. Igelkottar, präriehundar osv. har level på 4-5 och sen har större djur högre level. Försök inte utmana björnar och sånt, inte i början i alla fall, man är dömd att misslyckas med det. Andra medlemmar kan komma att attackera dig innan du är riktigt redo men se till att aldrig ha för mycket pengar ute samtidigt för då tar de med sig lite av dina pengar och det är ju lite snopet.

http://www.Wolf-Haven.com

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback