Mutt-zEn hundsida givetvis, enkel att regga sig på. Men de verkar ha lite tubbel med registreringar som inte kommer fram som de ska. Men nåväl...

När du väl är inne är det bara att sätta igång. Tryck på Travel och klicka på den blågråa höga byggnad som finns på kartan. Det är jobbcentret. Det finns lite olika karriärsval som ger olika i lön. När du valt ditt jobb får du reda på vad dina arbetsuppgifter blir. Det kan tex vara att föda upp några kullar eller registrera hundar i en klubb. Nu är det väl dags att skaffa en hund dock. Klicka på Travel igen och längst bort på den bilden står det "shop". Börja med att klicka på det röda huset med blått tak. För att få äga en hund måste du ha en licens för det. Köp "Dog owner licens" för $2500 spelpengar. När du har gjort det går du till samma karta igen men denna gången trycker du på det gråa huset med rött tak (det är djuraffären där man köper hundar). Du kan välja att köpa en renrasig hund genom att klicka på "Purebred Canines Section" eller så kan du köpa en blandras genom att klicka på "Crossbred Canines Section". Att köpa en hund kostar $1500 och man får bestämma namn och kön på den som man vill (och ras förstås).

Nu när du har din hund är det nog bra idé att börja ta hand om den. När man får hem hunden är den ovaccinerad. Det råder man enklast bot på genom att klicka på Travel igen och sen på första kartan finns det ett brunt hus som är veterinärtillhållet. Välj vad du ska göra så fixar de det :P En vaccination går på $10 men behöver nog bara göras en gång i veckan eller så. Hunden bör också få lite utrustning i form av halsband, matskålar och sådant. Det får man tag i på Travel > karta 2 > det bruna huset med orange text på. Köp just halsband, koppel, vattenskål, leksak och mat. Maten är lite olika, kolla den lilla rutan som dyker upp när man för pilen över. Se till att köp med med många servings för då räcker maten längre (det är alltså måltider). För att sen hitta dina köpta saker klicka på den bruna påsen som är på layouten (rött snöre runt toppen på den). Klicka på saken du köpt och sen på "Go" > "Assign".

När du är klar med det tryck på Park (antingen på travel kartan eller på den riktiga layouten). Här finns spel och annat smått och gott. Klicka på Games. Det finns nio olika spel, man tjänar inte jätte mycket när man spelar de men det är lite i alla fall.

Kommentarer
Ida säger:

Hej! Jag kan inte köpa hund, och jag har köpt hundlicensen!

Det står att könet inte funkar!

2010-12-08 | 17:47:14
Melissa säger:

Händer hos dejj ikväll då? :)

2010-12-18 | 18:57:28
Bloggadress: http://meliissah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback