Equinterra II

Spel som håller på att byggas upp. Man får 4000 spel pengar när man registrerat sig (dessutom är man gratis betalmedlem i en vecka) men varje vecka kan man hämta ut 1000 till på banken. Lägger man in endel av sina pengar på banken så kan man varje dag hämta ut räntan på pengarna (alltså ökar pengarna sakta men säkert). Man kan tjäna pengar genom att spela spel i spelet och köpa och sälja saker förstås också. När man köper häst finns inte riktigt alla raser med, om man säger så. Men om man vill äga något skandinaviskt finns i alla fall Finnhorse (finsk häst) och Icelandic (islandshäst) att välja på. I början kan man inte göra så mycket med sina hästar eftersom de är föl när man får de. Man måste in och tämja de dock annars blir de nog ganska värdelösa när de blivit äldre. En häst måste vara 100% tam för att få tävla och säkert avla också. Som tur är kan man åldra hästen flera gånger på en riktig dag. Men det bör ändå ta rätt lång tid innan hästen blir riktigt tam (3-4 irl dagar). Spelet är som sagt nytt, inte ens 500st stall finns det där just nu. Men allt i spelet fungerar inte ännu men det bör inte påverka spelandet på något dåligt sätt. (Även om jag inte riktigt förstår hur man utfodrar hästarna xD). Satsa på att köpa "Regular Soft Brush" till att Grooma hästen med de andra ryktverktygen verkar inte fungera. Medan man åldrar hästen så står det att "trimming" sjunker, då klickar man på Market > Ferrier och väljer ut en (hovslagare) som kan trimma ner hovarna.

Bild till hästarna får man fixa fram själv. Men det finns bilder i spelet som man kan använda. Man kan också rita bilder till spelet och belönas för det (om bilderna är bra nog). Men alla hästar har färger som inte går att ändra och dessa färger styrs av gener sen när man avlar vid senare tillfälle kan man inte själv bestämma vilken färg fölet kommer att ha utan det är helt och hållet generna som bestämmer det. För att få tävla hästar måste man även ha all utrustning till hästarna. Utrustningen får man faktiskt skapa själv (bilder och så) även om det kostar lite spelpengar. Men vid tävlingarna så tjänar man ju på att ha en bra häst också, och har man en bra tävlingshäst kan man säkert få mycket betalt för dens avkommor!


Kommentarer
Jennifer säger:

Tycker du kan skriva om Tigris-sim.com samma skapare utav Equinterra II dock är sidan under uppdatering och man kan inte registrera sig än.

2010-06-21 | 21:48:42
Ogiltig säger:

Det kommer sen när de öppnar portarna :P Lite svårt att skriva om ett otestat spel x) Finns fler spännande spel som är på väg att öppnas inom en (förhoppningsvis) snar framtid också ^^

2010-06-24 | 17:12:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback