Myfreefarm

Är tillverkat av samma företag som har gjort både Molehillempire, Kapilands och Kapi-Regnum. Detta spelet är det senaste och ännu så länge finns det bara på originalspråket (Tyska). Men har man spelat Molehill förut så är det här inte så mycket skillnad. Skillnaden är att man får en mindre yta att odla på. Och man kan ha höns, kossor och andra djur. Men man har bara tillgång till ett fåtal odlingsplatser. Nere i byn får man beställningar på saker, man får både poäng och pengar när man genomför en beställning. Gör man klar beställningar hamnar man på sidans highscore lista. Man kan tjäna pengar på de som besöker ens gård också de kan också komma med beställningar på vad de vill ha.

Man kan välja att odla det själv (vilket man tjänar mer på) eller att köpa i byn det som kunderna vill ha. Men man kan också skicka bort kunderna och sälja alla sina produkter nere i byn istället. Ju längre man kommer in i spelet ju mer frön får man att plantera. Det är lite som facebook applikationen farmville - fast denna gården klarar av att man lämnar den orörd. Plantorna dör inte och inte djuren heller.

Sidans adress är http://www.myfreefarm.de/
http://www.myfreefarm.co.uk <- ny engelsk version

Kommentarer
Hemulen säger:

Hej,Jag tänkte bara tipsa om att Molehill Empire nu har lanserats i en svensk version: http://www.molehillempire.se/Tidigare fanns spelet på bland annat tyska och engelska, men nu har det alltså lanserats en version för oss som helst pratar om och med våra växter på svenska! :-)www.molehillempire.seVänliga hälsningar,Hemulen

2010-02-10 | 12:57:06
Bloggadress: http://www.molehillempire.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback