MeinPferdi

*Suck*. Ännu en gång ett spel som inte har någon engelsk version. Däremot finns det på franska, belgiska och tyska (vilket inte hjälper mig). Men det kan ju vara bra för de som läser tyska eller franska i skolan. Ett hästspel i alla fall.

På framsidan kan man välja mellan att skaffa en ponny, en zebra, en åsna eller en häst. Och välja ett namn till denna. Sen kommer man till en sida där man ska skriva in obligatorisk och frivillig information. Jag föreslår nog att man inte ska skriva in den frivilliga informationen om man inte måste (vilket man ju... inte måste xD). Först på den obligatoriska ska man skriva in sitt användarnamn, sen lösenord två gånger och sin mailadress. Och kryssa i att man läst reglerna, vilket man förmodligen inte har men det bör vara samma regler som på alla andra sidor (typ stallet.se). Sen sist är det nog också frivilligt, om man har blivit tipsad om sidan av någon annan medlem ska man skriva in dennes användarnamn under sin registrering. Man verkar inte behöva aktivera sin medlemssida.

(Nu är jag inne på den tyska versionen så jag vet inte vad saker heter i den franska versionen). Man skaffar en häst genom att gå in på sin profil "Mein Account" scrolla ner till "Partie neu initialisieren" väl där får man välja mellan häst och ponny, hingst/sto och vilken färg hästen ska få. Sen klickar man på den diareefärgade ikonen som har texten "Pferdestall" där får man ta hand om sin häst. Och typ där börjar spelet bli som Howrse (tråkigt med spel som inte kan göra något eget). Det är väl ungefär det man kan göra i spelet.

Adress: http://www.meinpferdi.com
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback