Molehill Empire

Detta är det roligaste och mest beroendeframkallande spelet som jag har spelat på länge. Det är riktigt roligt. Nu handlar spelet varken om hästar eller om något annat djur och har man det som krav på ett spel är detta nog inte vad man söker. Det är ett spel för alla åldrar, även vuxna spelar det! Det är ett trädgårdsspel :P

När man börjar spela får man en åker att odla på, nästan hela åkern är full av sten, ogräs, mullvadar och trädstammar som bara står och är i vägen. Allt eftersom man tjänar pengar så får man betala för att få bort bråten. (Tips! Under vissa stenar finns det pengar gömda). Man får några frön att börja med, man planterar dem i jorden, vattnar och väntar. Undertiden man väntar kan man ju göra något annat, så som att skriva lite i gnägg på s.s eller skriva vad man sysslar med just nu inne på popit.se, när fröna är klara att skörda får man exempelvis 2 morötter för en planta morötter. Och så håller man på så.

Ibland kommer det kunder (när man loggar in) som vill köpa grödor av dig, du kan sälja grödor till dem direkt, men om du inte har grödorna tillgängliga kan du vänta med att sälja eller så kan du tacka nej helt. Man kan också ta cykeln till staden och sälja sina grödor på marknadsplatsen. Ett tips är att kolla på vad andra försöker sälja sina varor för och sen sälja sina för lite mindre än deras pris - då får man sina varar sålda snabbare. Ju mer man skördar desto mer poäng får man, och ju mer poäng man får desto högre odlarstatus får man samt fler fröer att så.

Man kan spela på olika servrar detta för att spelet inte ska bli överfullt och segladdat.

empire

http://molehillempire.com (engelsk)
http://www.molehillempire.se (svensk)

Kommentarer
Carolina säger:

Roligt spel, men jag fattar inte hur man kan cykla till staden ... (need help!)

2009-10-01 | 17:53:46
Carolina säger:

Glöm tidigare kommentar ... (jag kom på det ...)

2009-10-01 | 18:03:45
Wilma säger:

Det är jättekul! Men vet du hur man kan göra när man får fullt i sin hylla. Då får man inte plats. Man måste bli premium, och det kostar riktiga pengar.

2010-10-22 | 18:58:52
Ogiltig säger:

Bästa man kan göra är att sälja bort de grödor som är minst värda som gurka och morötter. Och är det någon kund som vill ha dessa så köper man bara in rätt antal av den produkten till kunden. Är det en billig vara så kostar det ju inte många ören att göra så :P

2010-10-30 | 02:49:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback