Stallnamn med å ä och ö

Har varit något nästan tabubelagt på s.s eftersom man egentligen inte ska kunna skapa stall med sådana tecken i namnen. Men då och då kommer någon på ett sätt att få sådana tecken i namnen. Målet med det är (förmodligen) att ha ett stallnamn som är super unikt, som kanske är så bra att man blir känd. Eller i allafall får massa mejl om det varje vecka så länge man har stallet. Fast om det skapas (som det verkar ha gjort nu) flera hundra, kanske tusen nya stall med konstiga tecken, alltså inte bara å, ä och ö utan även andra symboler i sig så blir det inte alls lika unikt längre. Så idén med det hela går åt skogen. Dessutom är det inte namnet i sig som är det man blir känd på.

Att varje vecka nedlusas med mejl om hur stallnamnet skapades är kanske kul första veckan och kanske andra med. Men sen, vecka ut och vecka in, månad för månad kanske till och med år efter år kommer det nya lika tråkiga innehållslösa och 100% giriga mejl om hur man skapar sådana stallnamn. För att inte tala om när man ska logga in på stallet. Okej om man bara har å, ä, ö i stallnamnet. Men andra tecken och symboler?

Det hela är en bugg, för man ska egentligen inte kunna skapa stall med sådana namn. Utnyttjar man en bugg kan man få sitt stall raderat (eller värre). Det är kanske inte så kul, speciellt inte om man redan hunnit köpa gm. Eller har köpt stallet för flera hundra stallpengar!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Kommer du ihåg att det fanns en bugg som gjorde att man kom in på något osynligt stall? Det var nog åtminstone 2005.

Man loggade in, sedan gick tillbaka i "Tidigare" eller nåt och loggade in igen.. Det var något med att inloggningen blev paj om kontakten mellan sidan bröts under inloggningen.

Man kom in på ett stall utan stallnamn och man kunde inte göra alla saker, men man kunde mejla folk osv. Dessutom så fanns det mejl i inkorgen (som man själv inte skrivit).Väldigt roligt var det iallafall :D

2010-05-24 @ 11:32:21
Postat av: Osynlig

Det går inte och göra ÅÄÖ stall nå' mer, eftersom det är något konstigt så man inte kan göra mer.

Alla åäö stall är typ "kända" och speciella nu, alal vill nästan ha ÅÄÖ stall.

Nu när dem tagit bort att göra ÅÄÖ stall så är det bara dem med gamla datorer som kan göra ÅÄÖ stall :S

2010-08-02 @ 21:33:06
Postat av: Melinda

Jag har ÅÄÖ-stall. Mitt heter Cäsivoide :)

2011-10-13 @ 21:11:22
URL: http://duvetmelhinda@hotmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0