Ny regel att följa!

Vad får man inte skriva om i tidningar?
Då vi har noll tolerans mot våld och sex i övrigt trodde vi att det var en självklarhet att man inte fick skriva om det i sina tidningar heller. Det står i medlemsavtalet om våld osv. Men vi skriver en kort påminnelse här med. I era tidningar får ni alltså inte skriva om *sexuella upplevelser (noveller eller annat) Allt sådant är förbjudet. *våldtäkter (ganska självklart faktiskt att man inte ska skriva om det, finns de som blivit våldtagna och mår mycket dåligt över det och ska inte behöva bli påminda genom att läsa tidningar på s.s *rån eller andra våldshandlingar är lika förbjudet som det ovanför. Är samma där. Inte kul för de som råkat ut för en misshandel att behöva uppleva det igen i text på s.sÄntligen! Finns det en regel på s.s som förbjuder snusktidningar. Det är verkligen på tiden. Själv loggar jag INTE in på stallet.se för att läsa om hur folk blir våldtagna till höger och vänster. Hur många som blir misshandlade eller bestulna. Hur många som tar droger eller taffsar på allt som rör sig. För mig är stallet.se en hästsida, med djur och människor som tycker om djur av olika slag. Som gillar att designa fram saker i photoshop och andra program.

Dessutom drar snusk till sig snuskiga typer - no shit sherlock! Snusk + Barn = Pedofiler?! Från en hästsida med gulliga bilder på föl och rosa fantasilandskap till pedofili? Det ger s.s ganska dåligt rykte. Folk borde tänka på det mer än den uppmärksamhet de kanske får av att skriva sånt i tidningar, klubbar och i gnägg.

Ni som håller på med sådana tidningar och skriver sådant på s.s, kanske dags att sluta? Ingen orkar med sånt längre. Det tjänar inget till att framställa sig som ett offer eller tjäna stallpengar på sitt eget/andras (eventuella) lidande.

Ni vanliga som aldrig haft en sån tidning eller ens övervägt att skaffa, ser ni något som handlar om:
*Våldtäkter
*Misshandel
*Droger
*Sprit
*Sex

Anmäl det till supporten!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0