HD kvalite på stallplaner!

Just nu på Hej! står det att de har lagt in så att stallplanerna man gör nu blir i HD kvalite dvs mkt bättre. Dock tvivlar jag på att det blir så bra som HD :P Men bättre kvalite har väl inte dödat någon! Eller jo, det dödar stallet.se's bildserver men det är en annan historia. Vidare står det tre altenativ på nya funktioner som de ska göra. Förmodligen kommer alla tre att komma. Även om bara ett och två är det som verkligen hade varit kul!

Nummer ett:

Skapa egna föremål till djuren, designa själv. Till exempel göra sadlar till hästarna, schabrak, svettäcken, benlindor osv. Skapa hö, havre, betfor, vitaminer, morötter. You name it. Föremålen gör djuren bättre i tävlingar. Fast hur det går till med utställningen har jag ingen aning. Utmaningen och hopptävlingen finns ju med... Men det är ju bara för hästar (ännu så länge). Dock kommer nog detta vara en funktion som bara gäller GM. Jag antar att GM ska kunna skapa föremål och att icke GM ska kunna köpa andras föremål.

Nummer två:
Med denna funktion skulle okända stall som är aktiva få en plats i rampljuset. Möjligen även icke gm. Om allt man gör under en vecka, typ skriver i stallet, skriver mejl, skickar tjat, är aktiv i chatten och gnägg, sätter in en ny stallplan eller design, lägger in nya bilder i albumet, avlar eller säljer djur. Sådant får man status poäng för och ju mer status desto mer kändare blir stallet. Det gör ju att de som vill ha kända stall verkligen måste jobba aktivt för att hålla igång sina stall så att de inte faller i glömska.

Nummer tre:
Wooohooo en stalking funktion. Grattis. Det vill i alla fall inte jag ha. Och förmodligen inte de som samlar på vänner heller :P Denna funktion ska iaf ge ifrån sig meddelanden eller liknande varje gång ens vänner lägger till nya bilder, köper en ny häst, anmäler ett djur till utställningen, skickar tjat osv. Kan tänka mig att det blir lite... Eller MYCKET jobbigt om man har typ 1000st vänner.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0