Ogiltig uppdateras

Ca 5 minuter sedan raderades mer än hälften av alla sidor som har utgjort Ogiltig's innehåll. Men lugn, senast söndag har vi den nya uppdateringen här (hoppas vi). Det förra blogginlägget blev till slut accepterat av stallet.se och ligger just nu inlagt på deras första sida (Hej!). Sådant gör mig glad. Men Ogiltig kommer få en mer utförlig beskrivning på detta.

Idén till en uppdatering har varit uppe i flera månader (läs år). Men det var först nu när sjukdom och annat förhindrade oss från att hålla på som vanligt i vardagen. Vilket gav massa tid till Ogiltig. Det började med att jag skrev en tankekarta. "Ogiltig" i mitten med en ring runt. Sen ord på saker som skulle med i den nya uppdateringen, även dessa med ringar runt och spröt/sträck/linjer tillbaka till "Ogiltig". Exempelvis "Photoshop", "Grafik", "Fotografi", "Länkar". Utifrån dessa blev det nya bubblor runtom.

När en sida i tankekartan har blivit gjord strycks den över och nästa kan påbörjas. Kan redan nu avslöja att det inte kommer stå ett piss om GIMP. Men misströsta inte, på samma sida som gimp finns beskrivningar på andra program och det är nästan samma sak i alla program så det bör fungera för gimpanvändare med. Det är verkligen SKITTRÅKIGT att göra sådana där. Det är som att ha 5 matteprov och 5 tyska/spanska/franska prov att göra på raken.

Över hela taget blir uppdateringen skitbra, tror och hoppas jag som har gjort mest på sidan (och som även skriver detta). De andra tre som arbetat med sidan hoppas förstås det med. Hade varit roligt förresten om ryktet om sidan kunde spridas lite mer. Speciellt när det nya kommer. Det gör det roligare för oss som arbetar med sidan att fortsätta och göra nya saker att lägga in!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0