Är bildproblemen över?

Under hela jullovet har det för vissa varit problem med att se bilderna på stallet.se, i början av veckan fick bildservern nog och avled eller hamnade i koma. Det gjorde att alla inloggade fick problem med att se stallplaner och designer. Många blev upprörda över detta, många trodde att de gjort något fel, att deras datorer var virussmittade och dyligt. Men det var alltså "bara" stallet.se servern som knall dog. När den hade dött på riktigt kom lämpligtvis stallet.se's ägare/skapare hem från sin vintersemester, redo att gräva ner sig i högen av arbete - att fixa servern!

Under några timmar i går fick många erfara en inloggningsruta från http://ghx2.stallet.se det är alltså stallet.se's bildserver som har den adressen. Och anledningen att det kom fram var bara för att de höll på att fixa med servern så att den skulle bli sig själv igen. Detta klagade många också på, förstås, efter som de trodde att stallet.se gett dem virus eller att deras datorer blivit efterblivna på något sätt.

Men nu verkar allting vara normalt, eller? Ett så omfattande dödsfall som servern verkar ha varit med om kan nog innebära att det kan bli lite mer tjaffs med den. Men då är det bara att göra en sak. Bugganmäl det via supporten (som du finner under Hjälp i menyn).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0