Aja baja x)

Listan för vad som inte är tillåtet på stallet.se kan göras lång men detta är en liten "guide":
 • De som skriver om sex riskerar att bli raderade helt och hållet. Man får inte svära eller vara riktigt elak mot andra medlemmar. De som skapar hatstall blir raderade och kan riskera att bli av med sina riktiga stall med. (Supporten ser IP nummer).
 • Tigga röster till utställda djur, man får tacka för röster så länge inte länken till djuret skrivs i samma meddelande. Man får inte länka utställda djur alls för då räknas det automatiskt som rösttiggeri och då åker djuret ut ur utställningen det gör också att du blir spärrad ur exempelvis tjat i 7 dagar. Man bör inte heller tigga röster åt andras djur (för man vet aldrig vad konsikvensen av ens tiggeri kan bli).
 • Skriva en länk till en annan sida är inte tillåtet. Att exempelvis skriva sin bloggadress i tjat kan leda till 7 dagars avstägning från tjat. Samma sak gäller med mailadresser, men just det är nog mest för att skydda medlemmarna, för man vet aldrig vem det är som addar en!
 • Att bara skriva med stora bokstäver är inte tillåtet eftersom det på internet tolkas som att du skriker. Skrikande människor är inte så trevliga, tycker inte jag i alla fall.
 • Spam är när man upprepar samma meddelande om och om igen. På stallet.se är det inte så kul att läsa samma sak om och om igen. Så därför är det inte tillåtet att upprepa sig. 
 • Röst tiggeri för stalltoppen, för dig själv och andra. Anmälda rösttiggare får sina röster raderade så att stallen hamnar på poängen 0 igen.
 • Att sälja stallet.se saker för IRL pengar kan få dig avstängd från HELA stallet.se i 7 dagar, fortsätter du att försöka sälja saker för IRL pengar kan du få ditt stall raderat och kanske även bli IP bannad.
 • Kedjebrev och träningsbrev är ett slags standardbrev, den enda på stallet.se som får skicka sådana är Brunte. När Brunte gör det är det viktig information som du får. Exempel på kedjebrev är:
  • Vill du ha din häst fulltränad så lyd detta. Det är inte fusk, jag lovar att det funkar.
   Gör så här: 1. Kopiera denna texten. 2. Skicka den i 13 mejl. 3. Skicka den i 13
   hästböcker. 4. Sätt in den i din dagbok. 5. Skicka den i 10 gnägg. När du gjort
   detta ska du sadla av och se hur mycket du har tränat i värdar.
   Du kommer att häpna när du ser hur bra tränad din häst har blivit

Kommentarer
Postat av: sofia

heej det var supper bra skrivet för på denna sida läser ja altid ja älskar din sida och fortset så blir ja jätte glad ja har tillomed tagit denna sida som start sida många saker du har skrivit här har ja fått som mejl eller hb tex kjedjemejl och röstmejl ja ryse om det där orden//sofia ifrån sleek och lill_delfi@hotmail.com:)ps ja diggar din sida :)))

2009-04-09 @ 22:10:04
URL: http:// har ingen är medlem på s.s sleek

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0