Gamla stalltoppen tillbaka!

Nu är den gamla stalltoppen tillbaka. Nu kanske det äntligen blir de vinnare som faktiskt får de flesta rösterna som vinner. Tidigare har det varit att den som har fått bästa genomsnittsvärdet på sina röster som har fått pokalen. Dessvärre lär detta bidra till fler rösttiggerier.

Jag har aldrig förstått mig på det där med rösttiggerier. Klart att det kan vara kul att vinna. Men det är väl mycket roligare om man vinner för att andra gillar ens stall tillräckligt mycket för att besöka det och rösta på det, frivilligt. Än att man ska övertala andra medlemmar att rösta på ens stall. Det är ju som om Fredrik Reinfeldt skulle gått runt och knackat dörr och frågat om man skulle rösta på honom eller ej. Man kan hålla en kampanj för att försöka vinna men det är en annan sak.

En kampanj är ganska konstsamt, det gäller att nå ut till andra medlemmar. Lättast är genom att skicka tjat som är intressanta nog att klicka på. Det räcker med att de ser ditt stall. Om de gillar det så kommer de förmodligen att rösta på dig. Det är därför viktigt att ha ett snyggt stall.

Har du inte mycket SP så skriv mycket i gnägg (som ju är gratis), kommentera andras stall i deras hästböcker och driv runt på olika stall så att du hamnar i deras senaste besökare-lista.

Det viktigaste i en kampanj är inte att inte yttra orden "rösta på mig", det kan tolkas som röst tigg och det kan man ju bli anmäld för. "Rösta på mig" på ett eller annat sätt kan tvärt om ge dig färre röster än vad du annars hade fått. Kom med smarta idéer, dela med dig av dina tankar (positiva och icke regelbrytande), följ stallet.se's regler och var en förebild för andra. Följ inte trender utan försök skapa egna trender.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0