Kapilands

Samma företag som sköter om Molehillempire har även detta spel att tillgodohålla. Man ska bygga ett företag i detta spel och göra det framgångsrikt. För att spela det här spelet behöver man nog ha sina kunskaper i engelska. För spelet är svårt / omöjligt att förstå om man inte kan en viss del av språket. Fast kan du bra tyska, italienska, franska eller holländska finns det språkversioner för dessa också.

När man börjar spela får man gratis i spelet: En forskningsstation, två platser att driva fram en produkt och en affär. Man forskar fram produkternas kvalité, ju högre kvalité desto bättre förstås. Det lönar sig att ha hög kvalité på corn (majs), seed (frön). För om man har typ seed kvalité på 6 odlar man upp corn med det och då får majsen högre kvalité än om fröna inte hade haft den höga kvalitén.

På de andra platserna ska man tex. olda fram frukt och grönsaker eller djur av olika slag. De kan man sen sälja på marknaden. Vissa produkter så som cotton (bomull), lambs (lamm), chicken (kycklingar), suger cain (sockerrör) går att sälja för väldigt mycket pengar. Odlar/driver man upp sådant blir man snabbt rik (om man säljer det). När man har mycket pengar kan man börja köpa fabriker och annat som hjälper en i spelet att bli bättre.

Adress: http://kapilands.com

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback