Dog Dayzz

Grafiken i det här spelet är otrolig(t söt)! Det är givetvis ett hundspel.. Det är enkelt att bli medlem men man ska lämna sin riktiga mail så att de kan skicka ens lösenord till en :P När man sen är inne i spelet går man till Help > Tools (Edit Profile) för att ändra till det man vill ha (de gav min sida lösenordet: s5nar8pud$p2j5z7d6quh6sup - nooo way att man ska komma ihåg det XD).

Man får $500 när man registrerar sig men då har man $7500 sparat på banken och en inkomst på $1000 (i veckan utgår jag ifrån). Klickar man på "Walk" kommer man till en karta. Vill man ha en hund att ta hand om är det enklast att trycka på Adoption center. Det finns hundar av alla olika slag där. Man kan adoptera en hund för $150 eller vara fosterägare åt en hund, och då får man $20 per dag för att sköta om den. Spelet välkomnar blandraser, till skillnad från många, många, många andra spel (där det inte går att korsningsavla alls).. Oh btw när man registrerar sig så är Username inloggningsnamnet och nickname det namn man har i spelet.

För att tjäna pengar, annat än lönen (som jag fortfarande antar att man får en gång i veckan) kan man spela spel, det finns tre olika spel. Travia är hundfrågor (om riktiga hundar) svarar man rätt får man $75. Sen kan man spela Tug o' War (dragkamp) vinner man där får man $30. Det sista är "The Sand Pit" (sandgropen) som vanlig medlem får man gräva tre gropar per dag. Man kan gräva utan att hitta något men man kan också hitta prylar (leksaker).

Man kan själv fixa egen bild på sina hundar men man kan lika gärna använda bilder som andra medlemmar i spelet har gjort (förutsatt att bilderna är bra då xD). När man avlar ska man avla på hundar som är friska och med perfekt vikt annars blir det dåliga valpar i kullen. Hundarna måste vara mellan 2 och 7år gamla för att para sig. Efter 7år går det inte att göra något med hunden. Det spelar ingen roll om hundarna är från "show" typen eller "pet" typen för de kan komma valpar av båda sorterna i en kull.

Det finns fyra sorters foder: Duck (anka), Rice (ris), Chicken (kyckling) och Salmon (lax). Alla hundar vill ha någon av dessa fyra (förstås!) men vilket av fodren som passar hunden är upp till ägaren att komma på. Man får helt enkelt testa alla fyra foder och behålla fodret på hunden som den äter. Fodret påverkar även vad för sorts leksak som hunden vill ha. Duck = hålig boll, Rice = frisbie, Chicken = rund boll, Salmon = Tuggrep. Övriga leksaker som man hittar i spelet med sandlådan passar alla hundar. Leksakerna är färgbestämda så har du blå bollar till en hund måste den alltid ha blå bollar om du inte bestämmer dig för att byta bollfärg på hunden. Men köp många leksaker av en färg, och köp alltid den färgen hedanefter så slipper du byta i onödan.Kommentarer
Warrah säger:

Jag har spelat dethär spelet i kanske en månad eller så, och jag måste säga det är lite roligare än vad jag förväntade mig. Aveln är utmanande, och man har möjlighet att vara sjukt kreativ på den biten. Man kan dels avla renrasigt och satsa på att få bra hälsogener (dvs A i hips, elbows, ears, eyes) samt bra rastyp (conformation points), men man kan också korsa och försöka få fram olika färger och utseende. Utöver det finns också en stor hög med sporter (och titlar) som man kan inrikta sig på - man kan givetvis träna, och ungarna ärver till viss del föräldrarnas träning. Det enda jag tycker är lite drygt är att man måste släpa vovvarna till hundfrisören varje dag, men annars är det ett utmärkt spel.

2010-06-26 | 14:12:07
Olivia Hack säger:

Hur lång tid tar det innan man får sin adopterade hund? :o

2010-08-08 | 19:03:53
Bloggadress: http://oliviahack.blogg.se/
Ogiltig säger:

Om man adopterar den direkt från sheltret får man den direkt, men adopterar man den från någon som har fosterhem åt sheltret så får den bestämma vem som ska få hunden och när den ska få den. På morgonen (typ vid 10-11) är sheltret fullt av hundar. Men kolla även på fetch (sök) om det finns några hundar till salu :P

2010-08-15 | 23:41:39
Linnéa säger:

Hur matar man sin hund??? :P

2010-08-18 | 15:33:46
Emma säger:

Kostar det ??Snälla svara !!:D

2010-10-12 | 14:45:22
Ogiltig säger:

INGA av de spel som testas är sådana som kostar. Skulle aldrig testa spel som kostade :P Visst man kan väl köpa "gm" men det är inget måste, man kan göra massor i spelet utan det.

2010-10-12 | 16:29:09
Lizarduz säger:

Ett roligt och utmanande, men samtidigt enkelt, spel.

Behöver ni hjälp kontakta gärna mig i spelet (#9)Jag kan varmt rekommendera det, men kom ihåg endast 1 account är tillåtet.~Lizarduz

2010-10-30 | 16:40:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback