Hammerfest

För mig som arkadspels nörd är detta ett svinroligt spel (av det lilla jag sett hittills). Det är i klass med puzzlepirates samma stil på spelet. Man kan till och med, om man vill, köra en demo av spelet där man ska ta sig igenom x - antal banor och samtidigt lära sig hantera kontrollerna i spelet. Vad "vapnen" gör mot fienden och så vidare. Det är dessutom troligtvis det enda spelet hittills som inte kräver att man skriver in sin mail vid registrering.

Man styr den lilla förhäxade snögubben Igor genom en bana där man ska förgöra motståndare och samla poäng. Man ska också samla på bokstäver (vilket förgör alla motståndare som finns i den aktuella banan). När man har slutfört en bana hoppar man ner i avgrunden och påbörjar nästa bana. Det finns uppemot 100 banor, 150 föremål som Igor kan plocka upp och 15 olika motståndare. Efter att han har förgjort en motståndare får han någon form av belöning.

Problemet med spelet är att det är väldigt begrensat så vida man inte tipsar sina vänner om sidan och får bonuspoäng när de spelar. Dock helt klart ett spel för de som gillar exempelvis Mario.

Adress: http://www.hfest.net

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback